Nyheter

Tyvärr har vi förlorat vår fina Ruby i njursvikt. Vi tycker vi har haft vår förtjänta del av sjuka katter, så det har varit jobbigt. Hon har flyttats till vår minnessida.

Eftersom HertHa nu har flyttat till sitt nya hem, lycka till!, så har vi flyttat henne till tidigare kullar. IndIgo är nu tingad men kommer bo kvar ett tag till innan han är flyttredo.

Den 24 maj somnade vår vackra Thea in efter att ha drabbats av akut njursvikt. Endast 1,5 år fick vi ha vår fina och go'a tjej, så chockade och ledsna. Thea hittar man nu på sidan "Till minne".

Den 3 april fick Ruby en kattunge. Henne hittar ni under "Aktuella kullar". Tredje gången gillt så blev även Diza dräktig. Hennes kull väntas vecka 20 och info om den ligger just nu under "Planer".

Vi har varit dåliga på uppdatera sidan, mest på grund av att Victoria haft lite motgångar och inte riktigt orkat med. Hennes Alma har varit dålig i några månader och i november fick Alma somna in, så nu finns hon bland våra "Till minne" katter. Sedan uppdagades det vid ultraljud att Victorias blivande avelshona Thea bara har en njure,...

Nu har både vår FF-kull och GG-kull flyttat till sina nya familjer och vi har flyttat dem till "Tidigare kullar". Vi önskar kattungarna all lycka till i de nya hemmen!

Nya bilder

26.05.2021

Nu finns nya bilder på samtliga kattungar. FF-kullen är 11 veckor och snart flyttklara. GG-kullen är nu 8 veckor.

S*Mizitas ragdolls
Alla rättigheter reserverade 2021
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång